شرکت سامسونگ در هنگام عرضه گلکسی اس ۴ نشان داد که تاکید ویژه‌ای بر استفاده از قابلیت‌های دوربین این گوشی هوشمند

توسط کاربران داشته است و با توجه به این موضوع می‌توان دوربین و کارایی‌های گلکسی اس ۴ را از نقاط برجسته در این گوشی هوشمند دانست.سامسونگ از سنسور ۱۳ مگاپیکسلی در دوربین این گوشی هوشمند استفاده کرده و تصاویری با رزولوشن  ۲۳۲۲ در ۴۱۲۸ و با نسبت ابعاد ۱۶ به ۹ برای شما ثبت می‌کند اما خب فکر کنم شما هم با این موضوع موافق باشید که آگاهی از قابلیت‌های یک دوربین مهم‌تر از برخوردار از رزولوشن و مگاپیکسل بالاست و عکس با کیفیت خوب زمانی بدست می‌آید که دوربین بتواند از پس موقعیت‌های مختلف بر بیاید.در دوربین گلکسی اس ۴، تنظیمات مختلفی وجود دارد که خیال شما را از این بابت راحت می‌کند. این تنظیمات در بخش Mode (حالت) دوربین وجود دارد. در واقع Mode (حالت)، به شما این اجازه را می‌دهد تا سریع و آسان از موقعیت‌های گوناگون و متفاوت، بهترین عکس‌ها را بگیرید. در ادامه و برای آشنایی بیشتر با دوربین گلکسی اس ۴ می‌خواهیم حالت‌های مختلف بخش Mode را برای شما تشریح کنیم.
۱- Auto (خودکار)
با انتخاب Auto، تمام تنظیمات عکس، از جمله تنظیم نور و رنگها، به طور خودکار انتخاب می‌شود و بیشتر برای عکس‌های عمومی استفاده می‌شود.
۲- Beauty Face (آرایش چهره)
این حالت، بهترین عکس‌ها را از صورت اشخاص می گیرد. دوربین، به طور خودکار صورت شخص را پیدا می‌کند و بهترین نور و رنگ را برای وضوح بیشتر صورت تنظیم می‌کند. از این مورد می‌توان بیشتر برای عکسبرداری‌های پرتره استفاده کرد.
۳- Best Photo (بهترین عکس)
حالت Best Photo تا ۸ عکس پشت سر هم و بدون وقفه برای شما می‌گیرد و شما می‌توانید بهترین‌های آنها را انتخاب کنید و نگه دارید. این مد، زمانی بیشترین استفاده را دارد که شما در حال عکس گرفتن از چندین نفر هستید و می‌خواهید بهترین حالت از تمام افراد را در عکس داشته باشید.
۴- Best Face (بهترین چهره)
Best Face حتی یک قدم فراتر از Best Photo رفته. در این حالت ۵ عکس پشت سر هم گرفته می‌شود و شما می‌توانید بهترین حالت از چهره اشخاص را جداگانه انتخاب کنید.
۵-  Sound & Shot (عکس و صدا)
در این حالت، پس از عکس گرفتن، ۹ ثانیه صدای محیط را ضبط می کند. این ۹ ثانیه برای مثال می‌تواند صحبت خودتان باشد یا صحبت افرادی که از آنها عکس گرفته شده یا هر صدای دیگر.
۶- Drama (درام)
با این حالت عکس‌های کاملاً خلاقانه‌ای می توان گرفت. این حالت به شما اجازه می‌دهد تا مسیر یک شخص یا شئ متحرک را در یک عکس نشان دهید. در این سیستم، قسمت‌های جابه‌جا شدهٔ عکس را با فاصلهٔ چند صدم ثانیه، بر روی پس‌زمینه ثابت عکس قرار می‌دهد.
۷- Animated Photo (عکس‌های متحرک)
این حالت به شما این اجازه را می‌دهد تا عکس‌های متحرک با فرمت GIF بگیرید. پس از عکس گرفتن، شما می‌توانید قسمت‌های دلخواهتان در عکس را ثابت نگه دارید و قسمت‌هایی را متحرک.
۸- Rich Tone HDR (تن عمیق)
Rich Tone یا تن عمیق در دوربین گلکسی اس ۴، تمرکز خود را روی رنگ‌ها می‌گذارد. زمانی که در عکس‌هایتان رنگ‌های مختلف وجود دارد، می‌توانید از این حالت استفاده کنید تا بهترین کیفیت رنگ‌ها را برای شما به ارمغان بیاورد.
۹- Eraser (پاک کن)
حتماً برای شما اتفاق افتاده که بعضی اوقات، رهگذران ناخواسته‌ای در عکس‌های شما می‌افتند. با این حالت می‌توانید به راحتی این افراد را از عکس‌هایتان حذف کنید.
این حالت به گونه‌ای کار می‌کند که ۵ عکس پشت سرهم از منظرهٔ شما می‌گیرد، قسمت‌هایی از عکس را که جابه‌جا شده‌اند، به طور خودکار از عکس شما حذف می‌کند.
۱۰- Panorama (پانوراما)
این ویژگی به اندازه کافی معروف هست. با این حالت می‌توانید ۳۶۰ درجه اطراف خودتان را عکس بگیرید.
۱۱- Sports (ورزشی)
زمانی که سرعت سوژه‌های شما در عکس بالاست، می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید. با این ویژگی، سرعت شاتر دوربین موبایل شما بالا خواهد بود و بیشتر مناسب صحنه‌های ورزشی می‌باشد.
۱۲- Night (شب)
از این ویژگی می‌توانید در مواقعی که نور کم است یا در شب عکس می‌گیرید، استفاده کنید. این حالت، سرعت شاتر شما را کاهش می‌دهد، اما دیافراگم (Aperture) دوربین شما در بازترین حالت خود قرار می‌گیرد تا بهترین عکس را در نور کم بگیرید.
در کنار ویژگی‌های Mode، دوربین گلکسی اس ۴، کارکردهای دیگری هم در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
Dual Shot
دیگر نیازی به این نیست که از رهگذری بخواهید تا عکس شما با دیگران را بگیرد. با انتخاب این حالت، شما در عکسی که می‌گیرید، خواهید بود.
در هنگام عکسبرداری، عکس خودتان، با استفاده از دوربین دوم گلکسی اس ۴ که ۲ مگاپیکسل است، در یک فریم بر روی تصویر قرار می‌گیرد. شما می‌توانید این فریم را جابه‌جا، کوچک یا بزرگ کنید و سپس عکس را بگیرید. حتی انتخاب‌های گوناگونی برای فریم دارید.
Auto Night Detection
مواقعی هست که شما نمی‌خواهید از فلش موبایلتان استفاده کنید، مثلاً مواقعی که نورهای رنگی در صحنه وجود دارد و شما می‌خواهید این نورها با رنگ اصلی‌شان در عکس باشند، می‌توانید از این ویژگی استفاده کنید. در این حالت، تنظیمات دوربینتان به گونه‌ای خواهد بود که بهترین عکس بدون فلش گرفته شود.
Voice Recognition
با استفاده از این ویژگی، شما می‌توانید با صدای خود و بدون اشاره به موبایلتان، عکس بگیرید. فقط با گفتن اسمایل (Smile)، چیز (Cheese)، کپچر (Capture) یا شوت (Shoot)، عکس شما گرفته خواهد شد.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *