زارع‌پور: ایران جزو ۲۰ کشور برتر در حوزه اینترنت ثابت می‌شود

به گزارش خبرگزاری واژه آنلاین از کرمانشاه، عیسی زارع‌پور در آیین افتتاح پروژه‌های ارتباطی کرمانشاه با اشاره به تأکید شهید رئیسی بر پروژه فیبر نوری گفت: این پروژه در تمام استان‌ها اجرا شده و برای تهران نیز به زودی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه فیبر نوری بزرگترین پروژه ارتباطی تاریخ کشور بود عنوان کرد: این پروژه باید با همراهی دستگاه‌های مختلف در تمام 1450 شهر کشور اجرا شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه یکی از دلایلی که این پروژه در 10 سال قبل آن اجرا نشد دشواری آن بود گفت: این کار دشوار در دولت شهید رئیسی آغاز شد و غیر از شرکت مخابرات ایران که تاکنون تنها ارائه کننده ارتباطات ثابت بود اکنون به 9 اپراتور دیگر مجوز اعطا شده است.

زارع‌پور افزود: اکنون در هر استان حداقل یک اپراتور دوم وجود دارد که در استان کرمانشاه آسیاتک است که با رقابت با مخابرات بتوانند خدمات بهتری را ارائه دهند.

جزو 20 کشور برتر در حوزه اینترنت خواهیم بود

وی بیان کرد: با اقدامات انجام شده سرعت ارتباطات ثابت نسبت به دهه گذشته افزایش چشمگیری خواهد داشت و جزو 20 کشور برتر در حوزه اینترنت خواهیم شد.

وزیر ارتباطات گفت: زیرساخت‌ها در حال فراهم شدن است و اکنون در 40 درصد خانوارهای شهری کشور دسترسی به این فناوری وجود دارد و در صورت درخواست طی یک ماه برای آن‌ها راه‌اندازی می‌شود.

زارع‌پور افزود: براساس برنامه‌ریزی انجام شده میزان دسترسی خانوارهای شهری به فیبر نوری تا پایان امسال به 70 درصد خواهد رسید و امید داریم در دولت آینده نیز با همین شتاب کار دنبال شود آنچنانکه اکنون کار 10 ساله در سه سال انجام شد.

وی بیان کرد: پوشش فیبر نوری در اروپا از 2011 آغاز شد و 10 سال طول کشید و اکنون ایران با گذشت 1.5 سال در میانه راه قرار دارد. 

وزیر ارتباطات گفت: در استان کرمانشاه از 450 روز قبل کار شروع و بیش از 750 میلیارد تومان اعتبار صرف شده و به اندازه کشور عمان کار تخصصی عمرانی نیاز داشته است.

زارع‌پور افزود: ریل‌گذاری که صورت گرفت در دولت شهید رئیسی بود و برای ارائه سرویس داخلی و خارجی این اتوبان باید در کشور ایجاد می‌شد، در صورتی که تا قبل از این اتوبان وجود نداشته است.

رئیسی صنعت فضایی را زنده کرد

وی با بیان اینکه این بزرگراه پرسرعت ارتباطی در این شهر در حال افتتاح است گفت: کار بزرگ دیگر شهید رئیسی این بود که صنعت فضایی را زنده کرد و این از یادگارهای ماندگار ایشان است.

وزیر ارتباطات افزود: کار تا اتصال آخرین ساختمان کشور از طریق فیبر نوری اینترنت دنبال می‌شود و طرح آن در برنامه هفتم توسعه دیده شده و تبدیل به قانون شده است و امید داریم دولت آینده با شتاب بیشتری آن را دنبال کند.

12 پرتاب در کمتر از سه سال

زارع‌پور بیان کرد: در حوزه صنعت فضایی در کل دولت دوازدهم سه پرتاب ثبت شده که یک مورد آن سفیر بوده اما در دولت شهید رئیسی در کمتر از سه سال 12 پرتاب انجام شده که این به اندازه 12 سال قبل از آن است.

وی با اشاره به توانمندی‌های دانشمندان فضایی کشور گفت: اکنون فضا به آزمایشگاه تبدیل شده و ماهواره‌برهای ما تثبیت شده و ما می‌توانیم تا ماهواره‌های 200 کیلوگرمی را با ماهواره‌بر 100 درصد ایرانی که جزو 10 کشور برتر در این زمینه هستیم، در فضا قرار دهیم. 

وزیر ارتباطات افزود: به زودی سیزدهمین پرتاب ماهواره انجام می‌شود که رکورد پرتاب فضایی کشور شکسته خواهد شد.

زارع‌پور با اشاره به اینکه در حوزه دولت هوشمند نیز اتفاقات بزرگی در دولت سیزدهم انجام شد گفت: برای نخستین بار تمام خدمات دولت در قالب یک درگاه ارائه می‌شود و بیش از 48 میلیون نفر از این درگاه استفاده کرده‌اند.

وی افزود: در حوزه شبکه ملی اطلاعات، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی اقدامات مهمی با راهبری و پیگیری مستمر و کار و مجاهدت شبانه‌روزی شهید رئیسی انجام شده است.

انتهای پیام/ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

پربازدیدترین ها