Asha 310 از ارزانترین گوشی های آندرویدی هم ارزانتر است. با اینکه سیستم عامل S40 بسیاری از امکانات آندروید را ندارد اما کارایی آن به عنوان یک سیستم عامل در گوشی های سطح متوسط کافی به نظر می رسد.

اگر به دنبال داشتن یک گوشی خوش ساخت دو سیم کارته با امکانات مناسب هستید، Asha 310 می تواند انتخاب خوبی باشد.
1- بدنه گوشی کاملا از پلاستیک ساخته شده که اگر موضوع لک برداشتن را فراموش کنیم، براق بودنش زیبا و دوست داشتنی به نظر می رسد. البته بدنه پشتی به براقی قسمت جلویی گوشی نیست. به هر حال می توان گفت از نظر شکل ظاهری طراحی مناسبی دارد. جالب اینکه رنگ براق قسمت جلویی گوشی، کاملا شبیه متریال فلزی به نظر می رسد. فلزی می آید، در حالی که این قسمت نیز از پلاستیکی تشکیل شده که روی آن را لایه ای به رنگ فلز پوشانده است.
2- صفحه نمایش موجود روی گوشی یک صفحه سه اینچی لمسی خازنی از نوع TFT است. این صفحه نمایش در مقابل بسیاری از دیگر گوشی های خانواده Asha یک برتری به حساب می آید. البته صفحه نمایش دقتی معادل 400 در 240 نقطه دارد و مقداری پایین است. همچنین عملکرد گوشی در زوایای مختلف و زیر نور مستقیم آفتاب مقداری کاهش پیدا می کند که برای یک صفحه نمایش در این سطح چندان دور از انتظار نیست. نبود سنسور تنظیم نور در این گوشی باعث می شود که کاربر مجبور به تنظیم دستی نور صفحه نمایش باشد.
3- برای یک گوشی با سیستم عامل S40 سخت افزار چندان اهمیت ندارد. حافظه داخلی این گوشی 128 مگابایت است و با وجود پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، می توان تا 32 گیگابایت دیگر نیز به آن اضافه کرد. با وجود سیستم عامل بسیار سبک نوکیا تقریبا تمامی دستورات کاربر با سرعت مناسبی اجرا می شود. گوشی قابلیت پشتیبانی از GPRS و Edge و WLAN را دارد که به کاربر امکان مرورگری اینترنت را می دهد.
4- سیستم عامل گوشی، سیستم عامل انحصاری نوکیا یعنی S40 است. این نسخه با اعمال تعدادی تغییرات ظاهری، در قسمت هایی شبیه به آندروید و حتی iOS شده است. کار با آن بسیار ساده و قابل فهم است، به طوری که یادگیری آن برای همه افراد راحت است. تعداد برنامه و بازی موجود برای این سیستم عامل به قدری است که می توان گفت هیچ بازی و برنامه ای برایش وجود ندارد!
5- در مورد دوربین گوشی چیز زیادی نمی توان گفت. از این دوربین دومگاپیکسلی نمی توان انتظار ثبت عکس های فوق العاده ای را داشت. همچنین کیفیت فیلمبرداری هم بسیار پایین و با ابعاد 176×144 یا QCIF و با سرعت 10 فریم بر ثانیه است.
6- باتری Asha 310 یک باتری لیتیوم یونی 1110 میلی آمپر/ ساعتی است که در استفاده مداوم بیشتر از 1.5 روز به راحتی شارژدهی می کند. با این مقدار شارژ می توان چیزی در حدود شش ساعت مکالمه ممتد انجام داد.گوشی های سری Asha از سری گوشی های نیمه هوشمند نوکیا هستند که امنکانات آنها بیشتر از تلفن های همراه معمولی است و می توان گفت چیزی مابین تلفن های هوشمند و گوشی های معمولی هستند. در مورد سری شگفت انگیز آشا همیشه حرفی برای زدن وجود دارد.ما از کلمه شگفت انگیز استفاده کردیم، زیرا خانواده آشا در سفر گوشی های سری 40 نوکیا وارد مرحله برجسته ای شده اند. شمار بی سابقه ای از دوستان، خانواده ها و اطلاعات را در سراسر جهان (از طریق اینترنت) به هم ارتباط داد که بدون آنها هرگز موفق به ایجاد چنین ارتباطی نمی شدند. در جهانی که به سرعت در حال رشد است، مردم خواستار گوشی هایی هستند که بتواند همه نوع اطلاعات و ارتباطاتی را در اختیار آنها بگذارد و در عین حال، قیمتی مقرون به صرفه داشته باشد. به این علت است که آشا و گوشی های سری 40 آینده ای بسیار موفق را پیش رو خواهند داشت.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *