رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پی اختلالات موجود در دسترسی کاربران اینترنت به برخی سایتها اعلام کرد که

گزارشی در مورد اختلال اینترنت به این سازمان گزارش نشده است.
 دسترسی اغلب کاربران ایرانی به سایتهای پربازدیدی همچون گوگل و یاهو در چند روز گذشته با اختلالات بسیار همراه بوده و بسیاری از این کاربران امکان استفاده از این موتورهای جستجو، پست الکترونیک – ایمیل – و چت را ندارند؛ این در حالی است که تاکنون متولیان بخش اینترنت و فضای مجازی کشور اطلاع رسانی در زمینه دلایل بروز این اختلالات نداشته اند.
در این باره علی حکیم جوادی – معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، وجود اختلال در دسترسی به برخی سایتهای اینترنتی را تایید نکرد و گفت: هیچ گزارشی در این باره به ما ارائه نشده است.

وی تصریح کرد: قطعی و مشکل خاصی در دسترسی به سایتهای اینترنتی از سوی سازمان فناوری اطلاعات گزارش نشده و امکان دسترسی به سایتهایی همچون گوگل و یاهو نیز برای کاربران وجود دارد.
روز گذشته و در پی اختلالات موجود، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس از بررسی قطع و اختلال در دسترسی برخی سایتهای اینترنتی پربازدید خبر داد و گفت: اختلال در دسترسی کاربران ایرانی به سایتهایی مانند یاهو و گوگل در دستور کار کمیته ارتباطات مجلس قرار گرفته است.

رمضانعلی سبحانی فرد  با بیان اینکه بررسی دلایل بروز این مشکلات و سیاستهای مدنظر در این زمینه در دستور کار کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس قرار گرفته و ظرف ۲ روز آینده اطلاع رسانی می‌شود، خاطرنشان کرد: پیگیری ها نشان می دهد که مشکل به وجود آمده در دسترسی برخی کاربران به سایتهای اینترنتی احتمالا به دلیل قطع استفاده از پورتهای VPN غیرمجاز باشد.
به گفته وی ظرف چند روز گذشته پورتهای VPN غیرقانونی در کشور مسدود شده و براساس اعلام قبلی مسئولان، از این پس تنها VPN های قانونی و ثبت نام شده، قابلیت استفاده خواهند داشت؛ در این راستا این احتمال وجود دارد که قطع ورودی VPN ها مشکلات فنی در دسترسی کاربران به سایر سایتهای اینترنتی به همراه داشته است که البته در این زمینه باید بررسی های بیشتری صورت گیرد.
قطع ارتباط و اختلال در سایتهای بربازدید خارجی همچون یاهو و گوگل پیش از این نیز سابقه داشته است به نحوی که در مهرماه امسال نیز دسترسی به پست الکترونیک جی میل به مدت یک هفته در ایران غیرممکن شده بود.

ئه می‌‌شود
سرویس Google Now که در واقع دستیار صوتی گوگل است به زودی برای مرورگر کروم تحت ویندوز و همچنین سیستم‌عامل کروم ارائه خواهد شد. در حال حاضر نسخه آزمایشی آن به هسته کروم اضافه شده و به زودی و با عرضه نسخه جدید این مرورگر، امکان استفاده از Google Now در کامپیوترهای رومیزی و ابزارهای دیگری که امکان نصب مرورگر کروم را دارند، میسر خواهد شد.
Google Now اولین بار در آبنبات پاستیلی اندروید اضافه شد و سیستم جستجوی یکپارچه با قابلیت پشتیبانی از دریافت دستورات صوتی را در اختیار کاربران ابزارهای اندرویدی قرار داد. این سرویس امکان کنترل بخش‌هایی از سیستم‌عامل و اجرای اپلیکیشن‌ها یا اعمال تنظیمات را از طریق دستورات صوتی میسر می‌کند. حال خبر خوب این است که Google Now به زودی به مرورگر کروم گوگل نیز اضافه خواهد شد تا کاربران کامپیوترهای رومیزی نیز قادر به استفاده از آن باشند.

در نسخه جدید کروم امکان مشاهده اعلانیه‌ها و رویدادها بصورت کارت و مشابه اندروید وجود خواهد داشت. Google Now در واقع جستجو در زمینه‌های مختلف را بسیار آسان‌تر و جذاب‌تر می‌کند و با اضافه شدن آن به مرورگر کروم احتمالا کاربران بیشتری به سمت این مرورگر گرایش پیدا خواهند کرد.

به این ترتیب امکان جستجوی صوتی پیشرفته به ویندوز اضافه شده و کاربران کامپیوترهای رومیزی نیز قادر به استفاده از این سرویس جذاب گوگل خواهد شد.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *